Stichting Life

Living Innovation For Education

Over ons

Stichting Life is samengesteld uit studenten van verschillende opleidingen van het Terra MBO. De stichting is aan het begin van het schooljaar 2011 - 2012 opgericht. Deze is opgericht zodat wij leren te functioneren in het bedrijfsleven en iets doen voor onze omgeving. Onze stichting is onderdeel van onze opleiding, maar staat echter los van de school. Het meeste wordt door de studenten georganiseerd, al is er wel de nodige ondersteuning van docenten.

Onze stichting bestaat uit de onderstaande opleidingen:
- Bloem & Design
- Dierverzorging (Wildlife)
- Paardenhouderij
- Paardensport
- Paraveterinair (Dierenartsassisent)

Doordat we allemaal van verschillende opleidingen komen, kunnen we ons op een breder publiek richten en onze kennis met elkaar delen.

Heeft u vragen over wie wij zijn en wat we doen? Neem dan contact met ons op.

PR
p.r.stichtinglife@hotmail.com

De studenten van Bos- en Natuurbeheer, Land Water en Milieu, Hovenier en Veehouderij hebben ook een stichting opgericht, meer informatie over hun is te vinden op hun website.