DOG activities

Wij zijn leden van het project DOG Activities. Dit project is onderdeel van @stichting_life
Stichting life is een non-profit organisatie die leuke activiteiten organiseert met betrekking tot dieren.
Ons project houd zich bezig met leuke en uitdagende activiteiten voor hond en eigenaar.
Op 22 februari 202 organiseren wij een puzzelwandeltocht op het militair oefenterrein in Havelte/Darp.
De wandeling bestaat uit verschillende spellen waar punten mee te verdienen zijn. Uiteindelijk komt er een top 5 van de beste deelnemers! De deelnemers die in de top 3 zijn geƫindigd krijgen een leuke prijs!

Volg onze pagina en blijf op de hoogte van alle vorderingen met betrekking tot het organiseren van deze dag!