Dier & milieu

Hallo!

Wij zijn Dier & Milieu en wij zijn een opstartend project. We zullen ons even kort voorstellen met daarbij wat het project inhoud.

Wij zijn leerlingen van het Terra MBO in Meppel en bij onze opleiding hoort ook regioleren, zelfstandig een stichting hooghouden met alle mede leerlingen. Binnen deze stichting zijn nog veel meer projecten die terug te vinden zijn bij Stichting Life Meppel.

Met ons project geven wij educatieve lessen aan de hogere klassen van de basisschool en op het VMBO. In deze les gaan bij het erover hebben wat afval met de aarde doet en wat voor invloed het heeft voor bijvoorbeeld de dieren die op aarde leven. Wij hopen hierdoor meer inzicht te creëren in hoe de leerlingen met hun eigen afval omgaan. Ook hopen we de leerlingen natuurlijk een leuke leerzame les te verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in een educatieve les betreft:

Dier & Milieu dan kan u contact opnemen via het volgende e-mail adres.

Dier-Milieu@hotmail.com